De Kaasconnaisseur voor bedrijven

 

Voor bedrijven hebben we tal van maatwerkoplossingen voor elk budget. Contacteer ons hier via onderstaande knop om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Een beleving die bijblijft.

De Vlaming houdt van lekkere dingen, het feit dat de top 10 best verkopende boeken gedomineerd wordt door kookboeken is een bewijs dat culinair levensgeluk bij ons hoog in het vaandel wordt gedragen. Laat dat nu net hetgeen zijn die wij aanbieden :-)


Efficiënte communicatie.

Bij ons zijn er maar 3 stappen : We bellen om te horen wat uw wenst. Daarna mailen we voorstellen door en nadat u een keuze gemaakt hebt maken we een staaltje die we u laten proeven. Simpel.

 

Topkwaliteit. Altijd.

Onze klanten weten dat we enkel gaan voor het beste van het beste. Voor bedrijven krijgen we meestal een budget per persoon om iets mee te doen, we zorgen dan ook steeds dat we de verwachtingen overtreffen, bij ons krijg je meer dan je verwacht.


Uitstekende referenties.

Wij maken onze klanten veel gewend, maar houden ze steeds content. Wij zijn een jong bedrijf die heel veel ambitie heeft, die maak je enkel waar door een reputatie op te bouwen. En dat krijg je alleen door steeds te streven naar mond op mond reclame na een samenwerking. Vraag ons gerust naar onze referenties !

 

Een tevreden klant aan het woord

Karel De Meersman :

"Omdat ons jaarlijke klantenevent niet kon doorgaan deden we beroep op De Kaasconnaisseur om ze kaasboxen te bezorgen en de relaties van onze klanten waren lovend. Een aanrader ! "