Nick Spanhove - 06 Februari 2024

Bakkerij Robby's uit Bredene wordt Officieel Afhaalpunt voor De Kaasconnaisseur!

20240126_110423.jpg__PID:2278f37b-d7d3-447d-b17f-dbb9f83b6eff

Liefhebbers van kaas in Bredene, opgelet! We hebben geweldig nieuws voor jullie.

De Kaasconnaisseur is verheugd om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen met Bakkerij Robby's uit Bredene. Vanaf nu kun je al je bestellingen op www.dekaasconnaisseur.be laten leveren voor afhaling bij bakkerij Robby's.  Lees verder om alles te ontdekken over deze spannende samenwerking!

De Perfecte Combinatie van Brood en Kaas

"Bij De Kaasconnaisseur geloven we in het combineren van het beste van verschillende werelden. En wat is een betere combinatie dan vers brood van Bakkerij Robby's en onze fijne selectie kazen? Vanaf nu kunnen klanten hun favoriete kaasproducten bestellen en deze ophalen bij Bakkerij Robby's, gelegen in de Kapelstraat 269 te Bredene."

Waarom Bakkerij Robby's

Bakkerij Robby's staat bekend om hun ambachtelijke brood en gebak, en hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice sluit perfect aan bij onze waarden bij De Kaasconnaisseur. Deze samenwerking zorgt ervoor dat klanten een complete gastronomische ervaring kunnen hebben, allemaal op één plek.

20240126_111428.jpg__PID:78f37bd7-d3e4-4df1-bfdb-b9f83b6effed

Hoe werkt het ? 

Het is eenvoudig!
1.Plaats gewoon je bestelling op onze website
2. kies Bakkerij Robby's als je afhaalpunt tijdens het afrekenen.
3.Je bestelling zal elke vrijdag tegen de middag klaarstaan bij Bakkerij Robby's. De kazen zijn vers van het mes en bewaren allemaal nog minstens 10 dagen. 

En het beste deel? Afhalen bij de bakkerij betekent gratis levering.

Bekijk Onze Collectie en Bestel Nu

Over De Kaasconnaisseur 

Bij De Kaasconnaisseur draait alles om passie voor kaas. Opgericht door Nick, een kaasliefhebber met een missie, streven we ernaar om de rijke traditie van kaasmaken te vieren en de beste selecties rechtstreeks naar uw tafel te brengen.

Onze reis begon met een eenvoudige liefde voor de fijne smaken en texturen die kaas te bieden heeft. Door de jaren heen hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel lokale als internationale kazen opgebouwd, elk met zijn eigen unieke verhaal en smaakprofiel.


De Kaasconnaisseur levert aan huis

Maar De Kaasconnaisseur is meer dan alleen een kaasspeciaalzaak. Het is een gemeenschap van gelijkgestemde fijnproevers die de kunst van het kaasproeven waarderen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Brie, een pittige blauwe kaas of een zeldzame vondst die je nergens anders kunt krijgen, wij hebben iets speciaals voor jou.

Onze belofte? Kwaliteit, authenticiteit en een ongeëvenaarde klantenservice. En met onze nieuwe samenwerkingen met lokale bakkers, maken we het nu nog gemakkelijker om van onze heerlijke kazen te genieten, waar je ook bent.

Dus of je nu een doorgewinterde kaasconnaisseur bent of net aan je kaasavontuur begint, we nodigen je uit om de wereld van De Kaasconnaisseur te ontdekken. Proef het verschil en word deel van ons groeiende kaasfamilie!

Conclusie

We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kunnen niet wachten om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke kaasplank voor een speciale gelegenheid of gewoon je wekelijkse kaasvoorraad wilt aanvullen,

Bakkerij Robby's en De Kaasconnaisseur zijn je perfecte partner !